Workshops

Kribler det også i dine fingre for at kaste dig over forskellige kreative discipliner eller for at dykke ned i et kreativt emne - enten sammen med dine veninder, børn eller børnebørn?

Vi udbyder løbende forskellige kreative workshops inden for alt lige fra macramé og crepapapirblomster til batik og meget mere.

Følg med - vi udbyder løbende nye workshops for både børn og voksne.

  

 

Yoga og keramik

Torsdag d. 25/4 kl. 18.00 - 21.00

 

Giv dig selv et pusterum fra hverdagen.
Til denne workshop kombinerer vi yin yoga med keramikmaling på fineste vis til at åbne dine sanser og sætte din kreativitet fri. Vi får besøg af yoga og mindfulness instruktør Vibeke Qvist som guider dig til ro og fordybelse med yin yoga øvelser. Yin yoga er en rolig, meditativ yogaform, hvor du arbejder med dybe stræk, så du får mulighed for at give helt slip i krop og sind. Til sidst i yogalektionen vil Vibeke guide dig gennem en meditation til at finde ind til din kreativitet og sætte den fri.
Efter en kort pause, hvor der vil være lidt nødder og te/kaffe får du mulighed for i fred og ro at udleve din kreativitet og dekorere en personlig kop, som du fremover kan bruge til at drikke din morgenkaffe eller te af og samtidig fungere som en kærlig reminder om, hvor vigtigt det er at holde små pauser i hverdagen.
Pris 400 kr inkl. yogalektion, keramikkop, kaffe/te.
Tilmelding på mail til frahaanden@gmail.com

Effekt Tirsdag

Hver tirsdag i åbningstiden 10-17

 

Vær med hver tirsdag, hvor du kan slå dig løs med forskellige effekter på keramik. Du kan prøve kræfter med krystalglasur, sæbebobbel effekt, konfetti og andre sjove effekter.

Her vil vi være behjælpelige med de forskellige effekter og teknikker, og spørgsmål du kunne have til dette.

Særligt om krystalglasur

Vi giver en kort introduktion til, hvordan du bruger den særlige krystalglasur og bagefter kan du slå dig løs med de fine krystalglasurer og lave de smukkeste vaser, urtepotteskjulere, krus eller hvad du har lyst til.

Vær opmærksom på, at krystalglasurer ikke egner sig til fødevarer. 

Det koster 50 kr. oveni prisen på det valgte keramik, hvis du ønsker at bruge krystalglasurer.

Husk at booke bord på hjemmesiden, så du er sikret at få en plads.