Workshops

Kribler det også i dine fingre for at kaste dig over forskellige kreative discipliner eller for at dykke ned i et kreativt emne - enten sammen med dine veninder, børn eller børnebørn?

Vi udbyder løbende forskellige kreative workshops inden for alt lige fra macramé og crepepapirblomster til batik og meget mere.

Følg med - vi udbyder løbende nye workshops for både børn og voksne.

  

Bedsteforældre uge - uge 27

I den første uge af skolernes sommerferie inviterer vi til 3 workshops for bedsteforældre og børn, hvor I sammen kan hygge jer med kreative aktiviteter i vores hyggelige café.

Vores dygtige underviser Anja vil stå for at facilitere de forskellige workshops. Der er intet krav om, at man melder sig på alle 3 workshops - I vælger bare den workshop og dag, der passer jer bedst.

Tilmelding skal ske på mail til frahaanden@gmail.com. Skriv i mailen, hvilken dag I ønsker at komme og hvor mange I kommer. Tilmeldingen er bindende.

Børn skal være i følge med en voksen. Hvis man ønsker at have mere end 1 barn med til de enkelte workshops koster det 150 kr. pr. ekstra barn.

Mandag den 1. juli kl. 10 - 12.30: Drømmefanger workshop

Kom og lav en fin drømmefanger til børneværelset med garn, fjer og perler. 
Pris: 150 kr. pr. barn.

Tirsdag den 2. juli kl. 10 - 12.30: Mulepose og bøllehat workshop

Denne dag finder vi maling, stencils og tuscher frem til at dekorere på tekstiler med. Alle børn får en bøllehat at dekorere og bedstefar/bedstemor får en mulepose, som I sammen kan dekorere.

Pris: 350 kr. i alt for 1 barn og 1 voksen. 

Fredag den 5. juli kl. 10 - 12.30: Crepepapirblomster

Kom og lav de fineste sommerblomster i crepepapir. Vores underviser Anja lærer jer de basale teknikker, så I sammen kan lave en fin buket.

Pris: 300 kr. i alt for 1 barn og 1 voksen.

 

Lav keramik fra bunden

Drømmer du om at få fingrene helt ned i leret og skabe dit eget keramik fra bunden?

Som noget nyt tilbyder vi nu, at du kan komme og prøve kræfter med at formgive dit eget ler og efterfølgende glasere det.

Forløbet strækker sig over 2 gange med 2 ugers mellemrum, hvor dit ler tørrer og bliver brændt. Første gang former du dit ler ( 600 gram). Anden gang dekorerer og glaserer du det med vores store udvalg af glasur i alle farver.

Pris: 600 kr. pr. person - inkl. 600g ler (stentøjsler), vejledning, 2 brændinger samt glasur. Ved tilkøb af ler koster det 100 kr pr. 100 g ler (inkl. glasur til glasering)

Næste hold: 
            Fredag den 13. September kl. 18.30 - 21 ( formgivning) samt fredag den 27. September kl 18.30 - 21 ( glasering)

 

           Mandag den 16. September kl. 18.30 - 21( formgivning) samt mandag den 30. September kl. 18.30 - 21 ( glasering) 

           

Tilmelding sker på mail til frahaanden@gmail.com eller via vores bookingsystem på dagen for formgivningen.

 

Det med småt: Når man arbejder med ler, er der altid en risiko for, at der kan gå noget galt i processen. Det er en del af den risiko, man løber, når man deltager. Med 600 gram ler kan du lave det der ca. svarer til 2 kopper og en lille skål. Vi lover, at du nok skal komme i mål med langt det meste af det, du laver.

 

Effekt Tirsdag

Hver tirsdag i åbningstiden 10-17

Vær med hver tirsdag, hvor du kan slå dig løs med forskellige effekter på keramik. Du kan prøve kræfter med krystalglasur, sæbebobbel effekt, konfetti og andre sjove effekter.

Her vil vi være behjælpelige med de forskellige effekter og teknikker, og spørgsmål du kunne have til dette.

Særligt om krystalglasur

Vi giver en kort introduktion til, hvordan du bruger den særlige krystalglasur og bagefter kan du slå dig løs med de fine krystalglasurer og lave de smukkeste vaser, urtepotteskjulere, krus eller hvad du har lyst til.

Vær opmærksom på, at krystalglasurer ikke egner sig til fødevarer. 

Det koster 50 kr. oveni prisen på det valgte keramik, hvis du ønsker at bruge krystalglasurer.

Husk at booke bord på hjemmesiden, så du er sikret at få en plads.