Handelsbetingelser

Når du handler i vores fysiske kreacafé

Keramikmaling

Når du maler keramik hos os, vælger du et produkt. Prisen afhænger af, hvilket produkt, du vælger. Prisen er inkl. keramikprodukt, glasur, efterglasering og brænding.

Du betaler for produktet samme dag, som du maler. 

Vi modtager betaling med MobilePay, betalingskort eller kontant.

Når vi har brændt dit keramik, sender vi en SMS til det mobilnummer, du har oplyst ved betaling. Der vil typisk gå mellem 10- 14 dage før du kan hente dit færdige keramik.

De kontaktoplysninger, vi får, vil udelukkende være tilgængelige for ansatte hos Fra hånden I/S samt udbydere af vores bookingsystem EasyTablebooking og sagssystem C1st. Vi opbevarer dine kontaktoplysninger så længe det er relevant og efter gældende lovgivning.

Ansvar 

Keramikmaling

Da vi handler med et organisk materiale, kan vi ikke garantere for fejl i produktionen eller usynlige fejl. Hvis der opstår fejl i efterglaseringen og brændingen, kan du få dit produkt repareret eller refunderet.

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til den danske købelov. Der ydes ikke brudgaranti. 


Der er risiko for at få glasur eller maling m.m. på tøjet, når du besøger os - det er er på eget ansvar. Vi har forklæder til rådighed. 

Reklamation

Reklamation vedr. fejl og mangler ved produktet skal oplyses til Fra hånden I/S i rimelig tid efter, varen er afhentet. Vi betragter 14 dage som rimelig tid. Skader, der er opstået ved forkert eller ualmindelig brug af produktet kan ikke reklameres.

Køb af øvrige kreative aktiviteter i kreacaféen

Hvis du laver en af de øvrige kreative produkter i vores kreacafé, betaler du for det produkt, du vælger samt tilhørende materialer, der bliver stillet til rådighed. Det er ikke muligt at bytte et produkt, som er bearbejdet kreativt med mindre, der er fejl eller mangler ved det oprindelige produkt. 

Workshop

Du tilmelder dig vores udbudte workshop via mail til frahaanden@gmail.com. Betaling foregår på dagen for workshoppen.

Tilmelding er bindende. Hvis du bliver forhindret forbeholder vi os ret til at opkræve pengene alligevel.

Salg af diverse krea produkter i den fysiske butik

Du kan købe forskellige kreaprodukter og kits i vores fysiske værksted/café. 

Ved køb gælder 2 års reklamationsret jf. den danske købelov. Medbring din MobilePaykvittering samt produktet ved reklamation over fejl eller mangler.

Bytteregler

Hvis du har købt et produkt, som du ønsker at bytte, skal det ske inden for 8 dage fra den, dag, du købte produktet. Produktet skal være i brudt og intakt emballage og du skal medbringe din MobilPaykvittering eller kvittering. Vi giver ikke pengene tilbage, men udsteder et tilgodebevis, som er gældende i 2 år fra udstedelsesdatoen.