Events og private arrangementer

Firmaarrangementer, børnefødselsdage, polterabends eller den næste udflugt med klubben.

Få en kreativ oplevelse med kollegaerne eller vennerne, hvor I både kan hygge jer sammen og udfolde jeres kreative evner.

Vi har rammerne til det meste og tilpasser gerne arrangementet alt efter, hvad I ønsker.

Ved særlige arrangementer, er det også muligt at booke bord uden for vores normale åbningstider - dog kræver det min. 15 deltagere.

Børnefødselsdage

Hold din næste børnefødselsdag hos Fra hånden. Vi dækker festligt op og serverer saft og popcorn. Alle deltagende får en slikskål eller lille figur, som man kan hygge sig med at male.
Hvis I ønsker at servere andet, er I velkomne til selv at medbringe det.

Pris pr. deltager: 150 kr. (inkl. keramik eller armbånd og materialer, popcorn og saft). Hvis I ønsker at dekorere andet end en slikskål eller en af vores små figurer, kan vi aftale nærmere. Prisen reguleres efter, hvad I vælger. Ring eller skriv, så finder vi ud af det.

Ovenstående koncept er tiltænkt børn. Der er plads til 2 voksne pr. Børnearrangement. 

Hvis I ønske at holde fødselsdagsarrangement med både børn og voksne gælder prisen på 150 pr. deltager ( inkl. slikskål til dekoration, saft/kaffe og popcorn). Deltagere, der ikke ønsker at male, skal betale 100 kr. for en plads. 

Alle bidrager til et fælles projekt, som fødselaren får.

Min. Antal deltagere 9 personer. 

Firmaarrangementer

Arranger en hyggelig eftermiddag eller aften, hvor I som kollegaer kan være sammen på en ny måde. Her er der fokus på hygge, socialt samvær og kreativ udfoldelse. Lad alle dekorere en kaffekop til personalestuen eller en fin skål til at tage med hjem. Mulighederne er mange - I bestemmer.

Der er mulighed for at bestille kolde og varme drikke samt kage, som I kan nyde, mens I udfolder jeres kreative evner.

Ring eller skriv, så finder vi en løsning, der passer til jer. 

Prisen afhænger af, hvad I vælger at lave. 

Polterabend

Polterabends handler om at have det sjovt, hygge sig og at lave noget sammen, der ryster gæsterne sammen. Hyg jer med keramikmaling i vores café og lad alle lave en personlig skål eller andet til den kommende brud eller gom. Eller lad alle deltagere få et minde fra dagen.

Prisen afhænger af, hvad I vælger at lave/dekorere.

Ring eller skriv, så finder vi en løsning, der passer til jer.